Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Paypal maksutavaksi MY:n nettisivuilla

Uutiset·21.12.2020·

Maan ystävien nettisivuilla on tehty muutoksia lahjoitusten maksutavoissa. Olemme luopuneet Checkout.fi:n maksuvälityspalvelun käytöstä korkeiden kustannusten ja huomattavien teknisten esteiden takia. Uutena maksutapana olemme ottaneet käyttöön Paypalin. Tässä yhteydessä myös nettisivujen verkkokauppa (Lahjoitustori) on suljettu sillä sitä ei enää tarvita lahjoitusten keräämistä varten (tavaran myynti verkkokaupassa loppui jo muutama vuosi sitten).
 
Lahjoittaminen Paypalin kautta:

Paypalin kautta lahjoittaminen onnistuu painamalla lahjoituskohteen sivulla olevaa painiketta. Maksutapoina Paypalissa käy erilaiset maksukortit (myös debit-kortit). Sen sijaan maksaminen verkkopankkilinkeillä ei valitettavasti ole enää mahdollista. Paypalia voi käyttää joko rekisteröitymällä palveluun tai rekisteröitymättä, jolloin kortin tiedot syötetään lahjoituksen maksun yhteydessä.

MY:n nettisivuilla on seuraavat lahjoituskohteet:

Tue järjestön toimintaa: ryhdy kuukausitukijaksi tai lahjoita!
Ilmastokampanja: Hiilivapaa Suomi
Lentomaksu
Lentoverokampanja
Ydinvoiman vastainen toiminta
Suomen sosiaalifoorumi
Merkkipäivälahja
Ruokatoiminta
Tilaa kaivosratsia!

Jatkossakin lahjoituksia voi maksaa myös tilisiirtoina lahjoitustilille:

Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: Lahjoituksen kohde (Lentomaksu, Hiilivapaa Suomi -kampanja, Lentoverokampanja, Suomen Sosiaalifoorumi, ydinvoiman vastainen toiminta, ruokatoiminta, kaivostoiminta, merkkipäivälahjoitus, yleislahjoitus Maan ystäville)

Rahankeräyslupa: RA/2021/1139

Lisätietoja: toimisto@maanystavat.fi