Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Tule mukaan!

RYHMÄT, KAMPANJAT, HANKKEET & HALLITUS

Maan ystävillä on paikallisryhmiä, toimintaryhmiä ja kampanjoita, joiden kautta pääset helposti mukaan toimintaan missä vaiheessa vuotta tahansa. Laita viestiä sinua kiinnostavan ryhmän yhteyshenkilöille tai ilmesty paikalle sinua kiinnostavan ryhmän tapamiseen. Toiminta on avointa kaikille jäsenyydestä riippumatta! 

Järjestön hallitus kokoontuu noin kerran kuussa. Kokoukset ovat avoimia Maan ystävät ry:n jäsenille. Jäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Vain istuvan hallituksen jäsenillä on äänioikeus. 

 

SÄHKÖPOSTILISTAT

MY:llä on sähköpostilistoja, jotka on tarkoitettu sekä tiedottamiseen että keskusteluun. Listat ovat avoimia jäsenille ja aktiiveille, mutta myös kaikille vasta toiminnasta kiinnostuneillekin. 

Maan ystävillä on valtakunnallinen tiedotuslista (My-lista), jolle postitetaan 1-10 viestiä kuukaudessa. Listalle postataan esim. MY:n tiedotteet ja kannanotot. Listalla ei käydä keskustelua, vaan se on pelkästään tiedotuslista, jolle voivat postata ainoastaan MY:n työntekijät ja hallituksen jäsenet. Jos haluat liittyä yhdelle ainoalle listalle, joka kattaa kaikki MY:n teemat valtakunnallisesta näkökulmasta, tämä on se lista.

Paikallisryhmillä on listoja seuraavasti: Helsinki, Turku, Tampere, Oulu ja Porvoo. Listoilla suunnitellaan tulevaa toimintaa ja ilmoitetaan tapahtumista.

Toimintaryhmillä on listoja seuraavasti: taloudellisen oikeudenmukaisuuden toiminta, ruokatoiminta, kaivostoiminta, ilmastotoiminta, vesitoiminta ja ydinvoimatoiminta. Listoilla suunnitellaan tulevaa toimintaa, ilmoitetaan tapahtumista ja niille postataan aiheeseen liittyvää materiaalia.

Kampanjoilla on listoja seuraavasti: Hiilivapaa Suomi -kampanja & Vaihda virtaa -kampanja (eli vihreää sähköä edistävä kampanja). Listoilla suunnitellaan tulevaa toimintaa, ilmoitetaan tapahtumista ja niille postataan aiheeseen liittyvää materiaalia.

Lisäksi on teemalista: talous ja kulutus, joka ei ole minkään varsinaisen toimintaryhmän lista, vaan sille postataan aiheeseen liittyviä materiaaleja ja keskustellaan teeman mukaisista asioista.

Laita liittymispyynnöt osoitteeseen: viestinta(at)maanystavat.fi Viralliselle, valtakunnalliselle tiedotuslistalle liitytään lähettämällä viesti osoitteeseen my-lista-subscribe(at)maanystavat.fi. 

 

JÄSENYYS

Liittymällä jäseneksi tuet niin ikään työtä ekologisesti kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailman puolesta.

Maksa vuoden 2021 jäsenmaksusi näillä ohjeilla:
Tilinumero: FI51 4713 3020 0222 36
Saaja: Maan ystävät ry
Maksun viesti: Jäsenen nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymävuosi
Summa: 30€, tai 10€ vähävaraisilta. Halutessasi voit tukea järjestöä isommalla summalla ja maksaa esim. 50€ tai 100€.
(Jos kaikki tiedot eivät mahdu viestiin, voit lähettää loput osoitteeseen: toimisto(at)maanystavat.fi)

Sekä vanhojen että uusien jäsenten maksut hoituvat samalla tapaa. Toivomme uusien jäsenten kuitenkin täyttävän myös jäseneksiliittymislomakkeen.

 

SOSIAALINEN MEDIA

Maan ystävät on mukana myös FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa. Voit lisätä ympäristöä ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta käsittelevien julkaisujemme näkyvyyttä seuraamalla, tykkäämällä ja jakamalla niitä eteenpäin.

MY:n valtakunnallisen virallisen FB-sivun seuraamisen lisäksi voit käydä keskustelua valtakunnallisessa FB-ryhmässämme.  

MY:n paikallisryhmillä/ -yhdistyksillä on FB-ryhmiä seuraavasti:

 

MY:n paikallisryhmillä/ -yhdistyksillä on FB-sivuja seuraavasti:

 

 

 

Työ- ja harjoitteluhakemukset / avoimet työpaikat:

Maan ystävät ry on pieni, vapaaehtoistoimintaan perustuva järjestö. Meillä on vain harvoin rekrytointeja käynnissä. Avoimista työpaikoista ja avoimista harjoittelupaikoista ilmoitamme aina uutiset-osiossamme. Lähtökohtaisesti kaikki harjoittelumme ovat palkattomia. Mikäli haluat MY:lle palkattomaan harjoitteluun, ota yhteyttä lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen puheenjohtajisto(at)maanystavat.fi, liitä mukaan myös CV:si. Ota huomioon, että hakemusten käsittelyssä voi mennä aikaa.