Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Liity jäseneksi syyskuun aikana: lahjaksi kangaskassi!

Uutiset·11.9.2016·

Syyskuun liittymislahjana on Helsingin seudun Maan ystävien painama kangaskassi. Voit valita olallesi mukana kulkemaan joko härkäpapu- tai sorsa-aiheisen kangaskassin!

Liittymällä Maan ystävien jäseneksi tuet työtä ekologisesti kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailman puolesta.

Toiminnan tämän vuoden toiminnan painopisteet ovat ilmastopolitiikka, ydinvoiman vastainen toiminta, taloudellinen oikeudenmukaisuus (erityisesti vapaakauppasopimukset), veganismin edistämiseen keskittynyt ruokatoiminta, nuorten kannustaminen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä järjestön vapaaehtoistoiminnan kehittäminen. Maksamalla jäsenmaksun annat tärkeän tuen tälle työlle.

Jäsenmaksun maksettuasi olet tervetullut maksutta kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin väentapaamisiin, joissa on monipuolisesti mielenkiintoista ja viihdyttävää ohjelmaa, kuten paneeleja, seminaareja, retkiä ja työpajoja. Seuraava tapaaminen on loppuvuonna. Mahdollisuuksien mukaan korvaamme jäsenille matkakulut koulutuksiimme ja tapahtumiimme ympäri Suomen, sekä tarjoamme ruuat ja majoituksen. Jäsenenä olet äänioikeutettu, ja pääset vaikuttamaan päätöksiin järjestön vuosikokouksissa.

Maan ystävien jäsenmaksu on 30€/(10€) vuosi. Halutessasi voit maksaa jäsenmaksua 50€ tai 100€. Lahjoitamme jokaiselle jäseneksi 30.9.2016 mennessä liittyvälle liittymislahjaksi kätevän kassin hienolla härkäpapu- tai sorsa-aiheisella painatuksella! Kassi on väriltään vihreä, ja se on luomupuuvillaa. Tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Liity jäseneksi täällä!

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, mutta et halua lahjaa, mainitse siitä jäseneksiliittymislomakkeen lisätietoja-kohdassa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: jasenet(at)maanystavat.fi