Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Hae mukaan Maan ystävien vuoden 2021 hallitukseen!

Uutiset·14.10.2020·

Maan ystävät toimii ekologisesti kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailman puolesta. Järjestön toiminta on monimuotoista ja verkostoitunutta ja pyörii pitkälti vapaaehtoisten voimin.

Suomen Maan ystävät on osa kansainvälistä Friends of the Earth International -verkostoa, ja on sitoutunut sen tehtävään ja tulevaisuudennäkymään. Maan ystävillä on myös omat arvot, unelma ja tehtävä,

Hallituksen tehtäviin kuuluu varmistaa MY:n sääntöjen ja FoEI:n kriteerien mukainen toiminta vuosikokousten välillä, seurata taloutta, hyväksyä jäsenhakemukset ja -eroamiset, toimia esimiesvastuussa, valmistella vuosikokoukset, koordinoida väentapaamiset sekä yleisesti kehittää järjestön toimintaa. Hallitus myös päättää erilaisista vetoomuksista ja mielenosoituksista, joihin MY liittona osallistuu.

Hallituksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa moniin asioihin! Uusi hallitus valitaan syysvuosikokouksessa 15.11.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus ja halutessasi myös CV:si hallitukselle: hallitus(at)maanystavat.fi viimeistään 14.11.2020. Hakemukseksi riittää se, että kerrot minkälaista järjestökokemusta, tai kokemusta Maan ystävistä sinulla on ennestään, sekä  miksi olet kiinnostunut Maan ystävien hallituspaikasta. Kerro myös, jos olet kiinnostunut puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan toimesta. Ilmoita hakemuksessa nimesi, puhelinnumerosi ja asuinkaupunkisi.  Ehdolle voit asettua, vaikka et pääsisi vuosikokoukseen paikan päälle.