Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Nuorten Maan ystävien "Equality and Interculturalism" - manifeston käännösiltama

Tervetuloa Nuorten Maan ystävien järjestämään käännösiltamaan! 

Keväällä 2018 perustettiin Suomen Maan ystävien sisälle Nuoret Maan ystävät, jonka painopisteenä toiminnassa on tasa-arvo ja intersektionaalinen näkökulma muutokseen. Ryhmän tavoitteena on ollut Young Friends of the Earth Europen Equality & Interculturalism –manifestin kääntäminen suomeksi, ja homma polkaistaan käyntiin tänä perjantaina Maan ystävien toimistolla Pauligin huvilalla! 

YFoEE:n manifestin painottaa läpileikkaavaa näkökulmaa, jonka avulla ilmastoliike huomioi systemaattisen sorron yhteiskunnassa. On tunnustettava esimerkiksi rasismin, seksismin, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sorron sekä kapitalismin vastaiset kamppailut ja otettava ne osaksi taistelua ympäristön ja ilmaston puolesta. Näin voimme luoda tehokkaamman, yhtenäisemmän ja aidosti tasa-arvoisen ympäristöliikkeen. 

Käännösiltamaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla MY:n aktiivi, vaan tapahtuma on oiva tekosyy tulla tutustumaan Nuorten Maan ystävien toimintaan! Tarjolla kääntämisen lisäksi rentoa hengailua ja pientä naposteltavaa.  

MITÄ? YFoEE:n manifestin kääntämistä suomeksi rennoissa tunnelmissa 

MISSÄ? Maan ystävien tiloissa Pauligin Huvilalla, Mechelininkatu 36 B 

MILLOIN? Perjantaina 23.11. klo 16-18