Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Tervetuloa Mahdollisuuksien torille lauantaina 13.8. Jyväskylään!

Uutiset·Jyväskylä (Jymy)·Tiedote·11.8.2016·

Kuva: Kepa

Jyväskylässä järjestetään jälleen tänä vuonna Mahdollisuuksien tori, koko perheen ilmaistapahtuma. Tori on merkittävä paikallisen järjestötoiminnan yhteistyön tulos: 25 järjestöä esittelee tapahtumassa toimintaansa ja teemojaan. Järjestöjä on Amnestysta Animaliaan ja Palokuntanuorista Maailmanvaihtoon. Järjestöjen teltoilla jyväskyläläiset voivat etsiä tarjottujen mahdollisuuksien joukosta itselleen mieluisia: voisinko minä olla mukana järjestötoiminnassa?

Kansainvälistä toritunnelmaa tapahtumaan ovat luomassa eri kulttuurien ruokapisteet sekä monipuolinen ohjelma tanssia ja musiikkia. Kansainvälisyyden lisäksi ohjelmassa on suosittu paikallisia tekijöitä. Tanssista vastaavat kurditanssin sekä filippiiniläisen tanssin ryhmät, ja musiikkia tarjoavat kansanmusiikkivaikutteinen jyväskyläläinen Muuan mies duona, sekä myös paikallinen rumpu- ja tanssishowryhmä Sisi Majitu. Helsinkivahvistusta saamme pehmeää poppia soittavasta Annika Pudas&viulunsoittaja matolla -duosta. Tapahtuman juontaa stand-up -koomikkonakin tunnettu Joonatan Pitkänen.

Tori järjestetään lauantaina kello 10-15. Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta koordinaattori Ronja Karkiselta, 0505173214 ja Heli Parkkoselta 0407760098

Ps. torin infossa voi osallistua Kepan ja Maan ystävien yhteiseen arvontaan! Palkintona puolivuosikerta Maailman kuvalehteä, Maan ystävien luomupuuvillainen vihreä kangaskassi härkäpapukaupunkipainatuksella, sekä Richard Douthwaiten Nykyaikainen paikallistalous -kirja