Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Suosittele maanystävyyttä: saat YAV-tarran ja ystäväsi saa liittyessään kangaskassin!

Uutiset·12.2.2018·

Maan ystävät lahjoittaa helmikuussa liittyville uusille jäsenille lahjaksi laadukkaan ja tyylikkään luomupuuvillaisen kangaskassin härkäpapukaupunki-painatuksella. (Lue lisää tarjouksesta ja katso kuva kassista nettisivuiltamme.)

Kun suosittelet jäsenyyttä ystävällesi, ystäväsi saa ystävänpäiväviikolla liittyessään liittymislahjaksi kassin JA sinä saat kiitokseksi nasevan Yksi auto vähemmän -tarran polkupyöräsi koristeeksi!

Tarjous on voimassa 12.2.-18.2.2018. Kun ystäväsi liittyy jäseneksi, tulee hänen kirjoittaa jäseneksiliittymislomakkeen lisätietoja-laatikkoon jäsenyyttä suositelleen ystävänsä, eli sinun nimesi ja sähköpostiosoitteesi. (Otamme suosittelijaystäviin yhteyttä liittymislomakkeen saatuamme, ja varmistamme postitusosoitteen tarran postitusta varten, sekä tarkistamme millä kielellä ystävä tarran haluaa. Suosittelijan tarralahjan ja liittyvän jäsenen kassilahjan postitamme, kun liittyvä jäsen on maksanut jäsenmaksunsa.)

Tarra on säänkestävä ja se on saatavina kuudella eri kielellä: suomi, ruotsi, englanti, espanja, saksa, ranska. Tarra on musta ja teksti siinä valkoinen. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. YAV-tarran saadakseen suosittelijan tulee olla Maan ystävät ry:n jäsen.

Ole ystävä Maalle ja vie maanystävyyden ilosanomaa eteenpäin kaveripiirissäsi! <3

YAV-tarra tositoimissa!