Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

MY hakee jäsensihteeriä Helsingin toimistolle (palkaton): hae 20.9. mennessä!

Uutiset·24.8.2016·

Villa Paulig.

Maan ystävät hakee jäsensihteeriä/ järjestösihteeriä (palkaton)!

Maan ystävät ry etsii työkokeilijaa/harjoittelijaa loppuvuodeksi ja/tai alkuvuodeksi. Työ on mahdollista aloittaa jo syyskuun lopulla ja työaika on ensisijaisesti 80% (30h/vko). Sekä työn aloitusajankohdasta, kestosta että viikkotuntimäärästä voidaan sopia tarkemmin valitun henkilön kanssa.  

Sihteerin työtehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu, jäsenrekisterin hoitaminen, jäsenlaskutus, markkinointi ja jäsenhankinta, sekä muut jäsenasioihin liittyvät tehtävät. Tehtävä on käytännönläheinen tilaisuus oppia yhdistyksen jäsenrekisterin hallintaa ja jäsenasioiden hoitamista. Harjoittelijan on mahdollista tehdä myös muita työtehtäviä oman mielenkiinnon mukaan, esim. järjestöviestintään tai vapaaehtoisryhmiin liittyen. Harjoittelija avustaa tarpeen mukaan myös muissa toimiston töissä, tapahtumien järjestämisessä ja muussa syksyn mittaan ajankohtaisessa toiminnassamme.

Odotamme sinulta aktiivista ja reipasta työotetta, kiinnostusta järjestötyöhön, kykyä tarttua monenlaisiin tehtäviin, kokemusta toimistotöistä, sujuvaa kynää, asiakas- ja puhelinpalvelutaitoja, taulukkolaskentaohjelmien hallintaa sekä kiinnostusta toimia sosiaalisen ja ekologisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Kaikkea mainittua ei kuitenkaan tarvitse osata ennalta, jämäkkä työote ja kiinnostus oppia tehtäväkokonaisuus, sekä huolellinen luonne riittävät pitkälle!

Tarjoamme selkeän tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden tutustua järjestömme toimintaan, mukavan työilmapiirin toimistollamme kauniissa Pauligin huvilassa, Helsingin Töölössä sekä tekemisen iloa tärkeiden asioiden puolesta. Järjestö toimii pääasiassa vapaaehtoisvoimin, joten palkkaa emme pysty maksamaan. Tehtävä tarjoaa myös tilaisuuden tutustua Maan ystävien vaikuttamistyöhön sekä alan toimijoihin.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera viimeistään ti 20.9.2016, osoitteeseen: toimisto(at)maanystavat.fi. Viestiin otsikoksi Jäsensihteeri. Lisätietoja saat järjestökoordinaattori Eveliina Heikkiseltä puhelimitse 045 886 3958 tai sähköpostitse toimisto(at)maanystavat.fi. Lue lisää Maan ystävistä: www.maanystavat.fi

Viestiä saa levittää eteenpäin!