Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Maan ystävät on mukana järjestämässä Helsinki ilman natseja -mielenosoitusta

Uutiset·20.11.2020·

Helsinki ilman natseja -mielenosoitus on peruttu, koska 612-marssia ei järjestetty ja Suomi Herää -marssi peruttiin. Suosittelemme seuraamaan Helsinki ilman natseja -koalition tiedotusta Facebookissa ja Twitterissä.

---

Haluamme olla mukana järjestämässä Helsinki ilman natseja -mielenosoitusta, sillä kamppailu sosiaalisesti oikeudenmukaisen ja ekologisen maailman puolesta merkitsee kamppailua fasismia ja autoritaarisuutta vastaan.

Ympäristöliike on mukana mielenosoituksessa myös laajemmin! Yhdessä muiden ympäristötoimijoiden kanssa kutsumme kaikki tasavertaisuutta, vapautta ja kestävää ympäristöä tavoittelevat ihmiset mukaan marssimaan kanssamme Helsinki ilman natseja -mielenosoituksen ympäristöblokkiin: https://www.facebook.com/events/3454693214613392/

Kerää ystäväsi, sukulaisesi ja työkaverisi mukaan ja tule kanssamme näyttämään 6.12., että äärioikeistolle ei ole mitään tilaa Helsingissä eikä missään!

Muista ilmoittautua ja kutsua ystäväsi mukaan myös varsinaiseen Helsinki ilman natseja -Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/669476143752119/