Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Liity Maan ystäviin huhtikuussa: lahjaksi kangaskassi!

Uutiset·12.4.2017·

Huhtikuun jäsenlahjana saat härkäpapukaupunki-kangaskassin!

Kevään korvilla on mitä huikein aika liittyä Maan ystäviin! Jäsenyydelläsi tuet työtä kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailman puolesta. Toimimme muun muassa ilmastopolitiikan, ydinvoiman vastainen toiminnan, veganismin edistämisen saralla. Maksamalla jäsenmaksun annat tärkeän tuen tälle työlle.

Juuri nyt liittyminen kannattaa myös jäsentapahtumien puolesta, sillä järjestämme kevätväentapaamisen 12.-14.5. Tampereen Pispalassa. Kevätväentapaamiseen pääset Maan ystävien jäsenenä ilmaiseksi. Tiedossa on monenlaista mielenkiintoista ohjelmaa, kuten työpajoja, retkiä ja seminaareja. Pääset tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin ja vaihtamaan kokemuksia ja tietoa. Maan ystävät korvaa matkakulut väentapaamiseen ja tarjoaa yöpymismahdollisuuden.

Maan ystävien jäsenmaksu on 30€/(10€ vähävaraisilta) vuosi. Halutessasi tukea toimintaamme enemmänkin, voit maksaa jäsenmaksua esimerkiksi 50€ tai 100€. Lahjoitamme jokaiselle jäseneksi 30.4.2017 mennessä liittyvälle liittymislahjaksi luomupuuvillaisen oliivinvihreän kangaskassin härkäpapukaupunki-painatuksella!

Liity jäseneksi täällä: http://maanystavat.fi/lomake/liity-jaseneksi

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, mutta et halua lahjaa, mainitse siitä jäseneksiliittymislomakkeen lisätietoja-kohdassa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: jasenet(at)maanystavat.fi