Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Liity jäseneksi toukokuussa, saat Yksi auto vähemmän -tarran!

Uutiset·15.5.2017·

Toukokuun jäsenlahja on upea koristus pyörääsi!

Maan ystävien kevätväentapaaminen ja vuosikokous ovat ohi mutta toiminta jatkuu kevään ja kesän mittaan edelleen! 

Nyt on siis mitä mahtavin aika liittyä Maan ystävien jäseneksi, erityisesti jos olet innokas pyöräilijä: liittymällä viimeistään 31.5. saat upean Yksi auto vähemmän -tarran pyörääsi koristamaan! 

Tarralla somistaa pyörän kuin pyörän kesäkuntoon! Samalla tuet Maan ystävien työtä ekologisesti kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailman puolesta. Toiminnan painopisteitämme ovat ilmastopolitiikka ja erityisesti hiilienergian käytön vähentäminen, veganismin edistäminen niin ihmisten omissa keittiöissä kuin kunnallisissa palveluissa, ydinvoiman vastainen toiminta ja ihmisten aktivoiminen paikallisryhmien kautta. Maksamalla jäsenmaksun annat tärkeän tukesi tälle työlle.

Maan ystävien jäsenmaksu on 30€ ja vähävaraisille 10€ vuodessa. Halutessasi voit maksaa jäsenmaksua muunkin summan, esimerkiksi 50€ tai 100€. Jäsenmaksun maksettuasi saat meiltä säännöllisen uutiskirjeen ja mahdollisuuden osallistua kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin väentapaamisiin. 

Jäseneksi liittyminen onnistuu helposti täällä. Mikäli haluat liittyä jäseneksi, mutta et halua lahjaa, mainitse siitä jäseneksiliittymislomakkeen lisätietoja-kohdassa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: jasenet(at)maanystavat.fi