Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Liity jäseneksi tammikuun aikana: lahjaksi kangaskassi!

Uutiset·16.1.2017·

Tammikuun liittymislahjana on Helsingin seudun Maan ystävien painama hieno sorsa-aineinen kangaskassi!

Uutta vuotta voi juhlistaa myös hyvällä teolla! Liittymällä Maan ystävien jäseneksi tuet työtä ekologisesti kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailman puolesta.

Toiminnan tämän vuoden painopisteet ovat ilmastopolitiikka (Hiilivapaa Suomi ja Yhteisöenergia), ydinvoiman vastainen toiminta, veganismin edistämiseen keskittynyt ruokatoiminta, globaalin vesikriisiin haasteisiin keskittynyt toiminta sekä järjestön vapaaehtoistoiminnan kehittäminen. Maksamalla jäsenmaksun annat tärkeän tuen tälle työlle.

Jäsenmaksun maksettuasi olet tervetullut maksutta kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin Väentapaamisiin, joissa on monipuolisesti mielenkiintoista ja viihdyttävää ohjelmaa, kuten paneeleja, seminaareja, retkiä ja työpajoja. Seuraava tapaaminen on huhti-toukokuussa. Mahdollisuuksien mukaan korvaamme jäsenille matkakulut koulutuksiimme ja tapahtumiimme ympäri Suomen, sekä tarjoamme ruuat ja majoituksen. Jäsenenä olet äänioikeutettu, ja pääset vaikuttamaan päätöksiin järjestön vuosikokouksissa.

Maan ystävien jäsenmaksu on 30€/(10€) vuosi. Halutessasi voit maksaa jäsenmaksua 50€ tai 100€. Lahjoitamme jokaiselle jäseneksi 31.1.2017 mennessä liittyvälle liittymislahjaksi kätevän kassin hienolla sorsa-aiheisella painatuksella! Kassi on väriltään vihreä, ja se on luomupuuvillaa. Tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Liity jäseneksi täällä!

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, mutta et halua lahjaa, mainitse siitä jäseneksiliittymislomakkeen lisätietoja-kohdassa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: jasenet(at)maanystavat.fi