Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Liity jäseneksi syyskuussa, lahjaksi kangaskassi!

Uutiset·12.9.2017·

Voit valita liittymislahjaksi joko sorsa- tai härkäpapukangaskassin.

Syksyn riennot ovat alkaneet, ja nyt on mitä loistavin aika tukea Maan ystävien jäseneksi liittymällä työskentelyä ekologisesti kestävämmän maailman puolesta. 

Toiminnan tämän vuoden toiminnan painopisteet ovat ilmastopolitiikka, ydinvoiman vastainen toiminta, taloudellinen oikeudenmukaisuus (erityisesti vapaakauppasopimukset), veganismin edistämiseen keskittynyt ruokatoiminta sekä järjestön vapaaehtoistoiminnan kehittäminen. Maksamalla jäsenmaksun annat tärkeän tuen tälle työlle.

Jäsenmaksun maksettuasi olet tervetullut maksutta kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin väentapaamisiin. Syysväentapaamisemme järjestetään 20.-22.10.2017 Meriharjun Luontotalolla Helsingissä. Ohjelma on monipuolinen, ja luvassa on muun muassa keskustelutilaisuus maailman tilasta tunnettujen ympäristötutkijoiden kanssa, yhteiskunta-aiheinen leffailta, työpaja vuorovaikutuksen keinoista järjestö- ja ympäristökontekstissa sekä kankaanpainantaa. Mahdollisuuksien mukaan korvaamme jäsenille matkakulut koulutuksiimme ja tapahtumiimme ympäri Suomen, sekä tarjoamme ruuat ja majoituksen. Jäsenenä olet äänioikeutettu, ja pääset vaikuttamaan päätöksiin järjestön vuosikokouksissa. Seuraava vuosikokous järjestetään syysväentapaamisen yhteydessä 22.10.2017. 

Maan ystävien jäsenmaksu on 30€/(10€) vuosi. Halutessasi voit maksaa jäsenmaksua 50€ tai 100€. Lahjoitamme jokaiselle jäseneksi 30.9.2017 mennessä liittyvälle liittymislahjaksi käytännöllisen kangaskassin hienolla härkäpapu- tai sorsa-aiheisella painatuksella! Kassi on väriltään vihreä, ja se on luomupuuvillaa. Kerro jäseneksiliittymislomakkeessa, kumman kangaskassin haluaisit.

Liity jäseneksi täällä!

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, mutta et halua lahjaa, mainitse siitä jäseneksiliittymislomakkeen lisätietoja-kohdassa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: jasenet(at)maanystavat.fi