Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Jaostojen hakuaikaa jatkettu - ilmoittaudu 8.2. mennessä!

Uutiset·4.2.2017·

Tule tekemään oman näköistäsi ympäristötoimintaa! Maan ystävien muun toiminnan lisäksi eri aihealueisiin keskittyneet jaostot ovat oiva tilaisuus osallistua. Ehdit hakea jaostoihin vielä 8.2. mennessä!

Jaostot huolehtivat monista Maan ystävien toimintaa ylläpitävistä tehtävistä, kuten viestinnästä, varainhankinnasta, taloudenseurannasta, jäsenhankinnasta, ja järjestön sisäisestä yhteydenpidosta. Jaostoissa pääsee tekemään ja oppimaan monia järjestön hallintoon, sisäiseen kehittämiseen ja oppimiseen liittyviä tehtäviä. Jaostoihin voi hakea kuka tahansa asuinpaikasta riippumatta. Aiempaa järjestökokemusta ei vaadita – kiinnostus jaostojen tehtäviä kohtaan ja halu kehittää järjestön toimintatapoja riittää. Jaostot mahdollistavat Maan ystävien vaikuttavamman toiminnan ekologisemman ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Vuonna 2016 Maan ystävillä oli seitsemän jaostoa: viestintä-, jäsen-, varainhankinta-, ryhmä-, talous-, juhla-, sekä kansainvälinen jaosto. Alla tarkempi kuvaus jaostoista:

http://www.maanystavat.fi/uutiset/viestinta-kansainvalisyys-varainhankin...

Jaostot päättävät itse, kuinka usein, missä ja miten järjestävät työskentelynsä, esimerkiksi suunnittelukokoukset ja työnjaon. Vuonna 2016 jaostot ovat tavanneet asuinpaikasta riippuen joko kasvotusten tai Skypen välityksellä noin kerran kuukaudessa. Jaostotyöstä ei makseta palkkaa tai palkkiota.

Jaostojen nimet ja tehtävänkuvat vuodelle 2017 sovitaan tarkemmin järjestäytymiskokouksessa 12.2. Pauligin huvilalla.

Ilmoita kiinnostuksestasi jaostotyöhön 8.2.2017 mennessä osoitteeseen toimisto (at) maanystavat.fi. Kerro viestissä, minkä teema-alueen/alueiden parissa olisit kiinnostunut toimimaan. Voit myös kuvailla hieman, minkälaista kokemusta aiheesta tai ylipäätään järjestötoiminnasta sinulla on. Kerro samalla, oletko ollut aiemmin mukana Maan ystävien toiminnassa.

Kerro viestissäsi myös, aiotko osallistua jaostopäivään 12.2. Päivän aikana tarjotaan vegaaninen aamupala ja lounas, joten ilmoitathan samalla mahdollisista ruoka-aineallergioista. Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat osallistua etäyhteydellä (skype/hangouts), ilmoita siitäkin etukäteen.

Huom. Toimiston sähköpostissa on automaattivastaua 12.2. asti, mutta jaostopäivään voi edelleen ilmoittautua. Lisätietoja jaostopäivään osallistumisesta saa tarvittaessa osoitteesta tuuli.makinen (at) maanystavat.fi.