Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Hoi, pyöräilijät! Nyt kannattaa liittyä jäseneksi

Uutiset·21.5.2016·

Yksi auto vähemmän -tarra viimeistelee pyörän kuin pyörän kesäkuntoon.

Liity Maan ystävien jäseneksi ja lahjoitamme sinulle tarran pyörääsi! Kevätaurinko on saanut monet kaivamaan pyörät esiin, mutta moni pyörä kaipaa selvästi pientä ehostusta. Pyörän tuunauksen voi hoitaa nyt helposti liittymällä toukokuun loppuun mennessä Maan ystävien jäseneksi, sillä lahjoitamme kaikille uusille jäsenille yksi auto vähemmän -tarran.

Tarralla somistaa pyörän kuin pyörän kesäkuntoon! Samalla tuet Maan ystävien työtä ekologisesti kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailman puolesta. Toiminnan tämän vuoden toiminnan painopisteet ovat ilmastopolitiikka, ydinvoiman vastainen toiminta, taloudellinen oikeudenmukaisuus sekä veganismiin kannustaminen ja nuorten tukeminen yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa sekä järjestön vapaaehtoistoiminnan kehittäminen. Maksamalla jäsenmaksun annat tärkeän tukesi tälle työlle.

Maan ystävien jäsenmaksu on 30€ ja vähävaraisille 10€ vuodessa. Halutessasi voit maksaa jäsenmaksua 50€ tai 100€.

Jäseneksi liittyminen onnistuu helposti täällä. Mikäli haluat liittyä jäseneksi, mutta et halua lahjaa, mainitse siitä jäseneksiliittymislomakkeen lisätietoja-kohdassa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: toimisto(at)maanystavat.fi