Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Haku Maan ystävien talousjaostoon on käynnissä

Uutiset·3.12.2018·

Talousjaosto hakee uusia, kiinnostuneita jäseniä. Jaosto huolehtii taloudenpidosta yhdessä hallituksen ja taloudenhoitajan kanssa. Kuukausittain tehdään taloudenhoitajan antamien tietojen perusteella talousseurantaa, jossa pyritään huomioimaan mahdolliset poikkeukset tavan mukaisesta. Jaostotyö on tärkeässä roolissa järjestön toimintakyvyn turvaamisessa.

Talousjaoston tärkeimpiin tehtäviin kuuluvat:

  • Yhdistyksen talouden seuranta ja ennakointi
  • Talousarvioiden valmistelu
  • Talousasioihin liittyviin kyselyihin vastaaminen

Hakijalla täytyy siis olla kiinnostusta tulkita taulukoiden lukuja ja pyrkiä ymmärtämään mistä ne muodostuvat. Aiempi kokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tehtävät vaativat ensisijaisesti aikaa ja halua perehtyä itsenäisesti Maan ystävien talouteen ja taulukkolaskentaan sekä pohtia miten voisi parhaiten tuottaa käytännöllistä tietoa talouspäätösten pohjaksi. Perehdytys järjestetään tammi-helmikuun aikana.

Oletko kiinnostunut talousjaoston tehtävistä tai onko lähipiirissäsi joku, joka sopisi pestiin?

Lähetä hakemuksesi hallituksen sähköpostiosoitteeseen hallitus (at) maanystavat.fi 7.1.2019 mennessä. Perustele, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö uuteen talousjaostoon. Huomio myös, että työ on pitkäjänteistä, joten siihen on sitouduttava vähintään vuodeksi kerrallaan. Hakijalta edellytetään Maan ystävien jäsenyyttä tai valmiutta liittyä jäseneksi. Jäseneksi voit liittyä tämän linkin kautta:

http://maanystavat.fi/lomake/liity-jaseneksi