Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Hae mukaan Maan ystävien vuoden 2018 hallitukseen!

Uutiset·25.8.2017·

Hallituksessa pääset vaikuttamaan ja saat arvokasta kokemusta

Maan ystävät toimii ympäristönsuojelun, yhteiskunnallisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien sekä rauhan ja demokratian edistämisen puolesta. Jotta vapaaehtoiset aktiivimme voivat toimia näiden tärkeiden asioiden puolesta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti ja hyvillä resursseilla, tarvitaan myös ihmisiä pyörittämään järjestömme hallintoa.

Maan ystävät ry:n hallituksen jäsenenä saat mukavan porukan ympäröimänä mahdollisuuden vaikuttaa, mihin järjestön resurssit suunnataan! Kenties sinulla on mielestäsi uusia ideoita ja jaettavaa muille yhdistystoimijoillemme. Tai ehkä haluat hankkia arvokasta järjestökokemusta, josta on hyötyä niin omien projektien toteuttamisessa kuin työnhaussakin.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, yksi tai kaksi varapuheenjohtajaa sekä 5-12 muuta jäsentä. Syysvuosikokouksessa päätetään hallituslaisten määrä ja hallitukseen valittavat henkilöt sekä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja(t). Syysvuosikokous pidetään väentapaamisen yhteydessä 22.10.2017 Meriharjun luontotalolla Helsingissä. Ehdolle voit asettua, vaikka et pääsisikään vuosikokoukseen paikan päälle. Hallituspesti on voimassa vuoden 2018 loppuun asti, jonka jälkeen voit halutessasi asettua ehdolle seuraavan vuoden hallitukseen.

Hallituksen kokouksia on noin kerran kuussa ja niihin korvataan matkakulut, myös etäosallistuminen Skypen kautta on mahdollista. Kokouksissa tarjotaan vegaanista ruokaa. Hallituksen jäsenet jakaantuvat vuoden 2018 alussa kiinnostuksensa mukaan jaostoihin, joissa on keskitytty seuraaviin asioihin: järjestön viestintä, talous, jäsenhankinta, varainhankinta sekä paikallisryhmien koordinointi. Hallitustyöstä ei makseta palkkiota.

Tehtävään perehdytetään, eikä kokemusta Maan ystävistä tai muuta järjestökokemusta välttämättä tarvita. Innostus toimia paremman maailman eteen, ja kiinnostus toimia järjestön parhaaksi riittää! Toivomme eritaustaisia hakijoita ympäri Suomen.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus ja halutessasi myös CV:si toimistollemme: toimisto(at)maanystavat.fi viimeistään 15.10.2017.

Hakemukseksi riittää se, että kerrot minkälaista mahdollista järjestökokemusta, tai kokemusta Maan ystävistä sinulla on ennestään, sekä ennenkaikkea miksi olet kiinnostunut Maan ystävien hallituspaikasta. Kerro myös, jos olet kiinnostunut puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan toimesta. (Muista laittaa hakemukseen nimesi, puhelinnumerosi ja asuinkaupunkisi!)