Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Tuulispään tuki - vegaaniruokaa & eläinten elämää - Kupolin herkku

Tapahtumat· Helsinki 31.1.·Ruokatoiminta·

Tuulispään asukkaita

Tervetuloa Helsingin yliopiston Maan ystävien ja Maan ystävien Ruokatoiminnan järjestämään Kupolin herkku -tukikeittiöön sunnuntaina 31.1.2016!

Eläinsuojelukeskus Tuulispään perustaja Piia Anttonen tulee kertomaan eläinsuojelukeskuksen toiminnasta ja eläimistä. Tuulispää on vuonna 2012 perustettu eläinten vanhain- ja turvakoti, joka on tarkoitettu pääasiassa maatila- ja tuotantoeläimille. Sen yksi tärkeimmistä tavoitteista on levittää tietoa eläinten oikeuksista ja tuoda näkyväksi eläintuotannon ongelmat. Tuulispää on saanut paljon huomiota mediassa ja laajentunut huikeasti alkuajoista. Sille myönnettiin vuonna 2014 Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liiton Vuoden eläinsuojeluteko -palkinto.

Tuulispää toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin, ja tapahtuman kaikki tulot lahjoitetaan eläinsuojelukeskuksen toiminnalle. Tule siis syömään herkullista vegaaniruokaa ja samalla tukemaan tärkeän yhdistyksen toimintaa!

Ruokaa on tarjolla klo 16:00 alkaen ja ohjelma alkaa klo 16:30. Osoite on Mannerheimintie 5 B, Helsinki, 7. kerros, Kupoli-tila.

Kupoli ei valitettavasti ole esteetön tila. Hissillä on mahdollista päästä ainoastaan kuudenteen kerrokseen. Viimeinen kerros on kuljettavissa ainoastaan portaitse. Tilassa on kaksi erillistä, melko tilavaa unisex-vessaa, joita ei ole inva-wc-standardoitu. WC:n ja Kupolin välissä on portaat.
Tarvittaessa ota etukäteen yhteyttä: helsinki [at]maanystavat.fi Tervetuloa!

Kupolin herkku on vuorotellen A-ryhmän, Anarkistisen Mustan Ristin, Autonomisten opiskelijoiden, Helsingin yliopiston Maan ystävien ja Rhythms of Resistancen järjestämä viikoittainen kansankeittiö, jossa on tarjolla vegaanista ruokaa ja monesti jotain ohjelmaa.

Tapahtuma Facebookissa