Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Tuhokehitys Poikki! -lukupiiri

Tapahtumat· Helsinki 18.6.·Helsinki (Myhki / HYMY)·

Tuhokehitys poikki

Tervetuloa lukupiiriin!

Helsingin yliopiston Attac sekä Helsingin seudun ja yliopiston Maan ystävät järjestävät yhdessä nyt kesällä lukupiirin Olli Tammilehdon teoksesta Tuhokehitys poikki - Yhteiskunnan olomuodon muutos.

”Vallitseva kehitys vie kohti ilmastokatastrofia, ekologista tuhoa tai ydinsotaa. Tämä yhteiskuntiemme rakenteista ja voimista johtuva prosessi voidaan pysäyttää syvällekäyvällä yhteiskunnallisella muutoksella. Muutoksen on oltava nopea.”

Ensimmäinen tapaamiskerta on maanantaina 18.6. klo 18. Ensimmäiselle tapaamiselle ovat luettavana luvut 1. Johdanto sekä 2. Suuret ja nopeat muutokset luonnossa (sivut 7-37). Lukupiiriin voi kuitenkin tulla mukaan, vaikka ei olisi lukenut aluetta. Tapaamispaikkana on alustavasti Kupolin vieressä sijaitseva Viikkiklusteri-niminen tila. Huom! Tila saattaa vielä vaihtua, ja siitä ilmoitetaan sähköpostilistalla. Viikkiklusteri sijaitsee Uuden ylioppilastalon B-rapun 7.kerroksessa (Mannerheimintie 5 B). Valitettavasti tila on esteellinen. Jos on vaikeuksia löytää paikalle, voi soittaa numeroon 0407557253

Lukupiiri kokoontuu suurin piirtein joka toinen viikko, mutta tulevista tapaamisista keskustellaan ensimmäisellä tapaamisella sekä sähköpostilistalla. Kirjoja pitäisi olla saatavilla ainakin pääkaupunkiseudun kirjastoissa sekä Helsingin yliopiston ja Työväenliikkeen kirjastoissa. Kirjoja voidaan myös jakaa lukupiiriläisten kesken, ja tästä saa tietoa tapaamisilla sekä sähköpostilistalla. Jos lukupiiri kiinnostaa ja haluat sähköpostilistalle, lähetä viesti osoitteeseen taru.saari@outlook.com.

Tervetuloa mukaan!