Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Tervetuloa Maan ystävien syysväentapaamiseen 13.-15.11.2020

Tapahtumat· 13.11. - 15.11.·

Meriharjun luontotalo saunaranta

Maan ystävien seuraava valtakunnallinen väentapaaminen järjestetään viikonloppuna 13.-15.11. ja mukaan ovat tervetulleita kaikki Maan ystävien toiminnasta kiinnostuneet.

Tapaamme koronatilanteen niin salliessa Meriharjun luontotalolla Vuosaaren Skatanniemessä Helsingissä. Tapaamiseen on myös mahdollista osallistua pelkästään etäyhteyden kautta. Kokoontumisessa huomioidaan aluehallintoviraston määräykset sekä Helsingin kaupungin leirikeskusten turvallisuus- ja hygieniaohjeet.

Syysväentapaamisen yhteydessä sunnuntaina järjestetään syysvuosikokous, jossa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 sekä valitaan yhdistykselle uusi hallitus ja puheenjohtajisto. Myös vuosikokoukseen voit osallistua etäyhteyden kautta.

Nyt on hyvä hetki asettua ehdolle ensi vuoden hallitukseen! Jäsenyydestä kiinnostuneet voivat lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja halutessaan myös CV:n hallitukselle: hallitus(at)maanystavat.fi 1.11. mennessä.

Maan ystävien jäsenille väentapaamiset ovat maksuttomia ja lähtökohtaisesti matkakulut korvataan. Muille osallistumismaksu on 10 euroa. Jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä.

Ohjelmatiedot päivittyvät lähempänä tapahtumaa, jolloin julkaistaan myös tarkempi aikataulu.  

Ilmoittaudu mukaan 1.11. mennessä tämän linkin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa erilaisiin käytännön asioihin sekä ohjelmaan liittyen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tervetuloa mukaan!