Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Pölyttäjäteemainen leffailta ke 13.10. klo 18

Tapahtumat· Helsinki 13.10.·Helsinki (Myhki / HYMY)·

Kuva: Elizabeth Sellers, USGS.

Tervetuloa Helsingin seudun Maan ystävien pölyttäjäteemaiseen leffailtaan!

Pölyttäjät ovat avainasemassa luonnon monimuotoisuuden, ekosysteemien terveen toiminnan ja ihmiskunnan ruokahuollon turvaamisessa. Mitä niistä pitäisi ymmärtää? Mitä asiassa pitäisi tehdä? Ja miksi niiden kohtaloa ei voi ajatella vain yhtenä erillisenä ympäristökysymyksenä muiden joukossa? Tule etsimään vastauksia ja kääntämään niitä toiminnaksi!

Helsingin seudun Maan ystävien pölyttäjätoiminta etsii ratkaisuja kaupungin mittakaavassa. Leffailta on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan sekä itse aiheeseen että muihin siitä kiinnostuneisiin tyyppeihin. Pohjatietoja ei tarvita, ihan vain kiinnostuksella pääsee alkuun.

Leffailta pidetään järjestötila Ulrikassa (ks. alla) keskiviikkona 13.10. kello 18–21, ja noin puolitoistatuntinen dokumenttielokuva alkaa aikaisintaan 18.30. Elokuvan jälkeen keskustelemme siitä ja pölyttäjätoiminnasta ylipäänsä.

Ulrika sijaitsee Domus Gaudiumissa (Leppäsuonkatu 11) Etu-Töölössä. Sisäänkäynti on Leppäsuonkadun varrella pienellä aukiolla pyörätelineiden vieressä. Ovella on puhelinnumero, johon soitettuasi sinut tullaan päästämään sisälle. Ulrikaan päästäkseen ei tarvitse kulkea portaita (rakennuksessa on hissi), mutta sisätiloissa on joitakin kynnyksiä. Tilassa on maskisuositus yli 10 hengen tapahtumille.

Facebook-tapahtuma täällä.

Jos on kysyttävää, laita sähköpostia osoitteeseen helsinki [at] maanystavat.fi

Tervetuloa!

Kuva: Elizabeth Sellers, USGS (public domain)