Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Ilmastokampanjatapaaminen

Tapahtumat· 4.9.·Hiilivapaa Suomi·

Ilmastokampanjatapaaminen 2019

Tule päättämään Hiilivapaa Suomen suunnasta!

Maan ystävien ilmastokampanjatapaaminen järjestetään 4.9. klo 12-16. Vuoden tärkeimmässä tapaamisessa linjataan Hiilivapaa Suomi -kampanjan ensi vuoden suunnitelmista, ideoidaan tulevaa sekä valitaan ilmastokampanjavastaava tai kaksi sekä ohjausryhmän jäsenet. Lisäksi kuullaan vierailevaa puhujaa suursijoittajien ilmastovastuuseen vaikuttamisesta.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Äänivaltaa päätöksenteossa voivat käyttää Maan ystävien jäsenet (http://www.maanystavat.fi/lomake/liity-jaseneksi).

Tilaisuus järjestetään Fingon tiloissa Elimäenkatu 25-27 koronatilanteen salliessa (tarvittaessa pidetään etäyhteyksin). Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville korvataan juna- tai bussimatkat tapaamiseen. Myös etäosallistuminen on mahdollista.

Ilmoittaudu mukaan 2.9 mennessä ilmasto@maanystavat.fi.

Mukaan ohjausryhmään tai kampanjavastaavaksi?

Muutama vanha tekijä jättää ohjausryhmän syksyllä, ja ryhmään kaivataan uusia jäseniä. Ohjausryhmän ja kampanjavastaavien tehtävät ovat tärkeitä Hiilivapaa Suomi -kampanjan toiminnan jatkuvuuden kannalta.

Ohjausryhmä ja kampanjavastaavat tukevat kampanjan työntekijöitä, vastaavat kampanjan hallinnosta ja taloudesta sekä osallistuvat kampanjastrategian suunnitteluun. Ohjausryhmä on mainio paikka oppia järjestötoiminnan, kampanjoinnin, hanke- ja yhdistyshallinnon taitoja ja vaikuttaa kampanjassa. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa, ja kokousten välissä on luottamustehtävään kuluu muutama tunti. Kampanjavastaavalla muita suurempi vastuu ohjausryhmän vetämisestä sekä vähän enemmän tehtäviä.

Kysy lisätietoa ohjausryhmän toiminnasta ansku.holstila@hiilivapaasuomi.fi tai ilmasto@maanystavat.fi.

Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle ohjausryhmän jäseneksi, mutta et pääse paikalle, laita viestiä ilmasto@maanystavat.fi. Kerro viestissä lyhyesti taustastasi, ja miksi haluaisit toimia ohjausryhmässä.