Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Uusi hallitus kokousti Pauligilla

Blogi·17.1.2017·

Kuvassa vasemmalta: Marika Huttunen, Ville Idström (puheenjohtaja), Kristina Salmi, Julia Räisänen, Heli Parkkonen ja Reetta Hanhikoski.

Uusi hallitus kokousti Helsingissä perehdytysviikonlopun päätteeksi (14.-15.1) Pauligin huvilalla pakkaspäivän auringon säteiden kimaltaessa lumihangille. Työsarkaa riittänee varmasti kuukausien varrella, mutta kun mukana on niin paljon mahtavaa porukkaa joiden kanssa tulee olemaan ilo kokoustaa, viettää aikaa ja suunnitella järjestön sääntöjen puitteissa toimintaa tämän vuoden aikana, niin mukana voi olla turvallisin mielin!

Hyvä seura, kasvishernekeitto ja uudet opit tekivät talvisen auringossa kylpevän sunnuntaipäivän päätteeksi tehtävänsä ja yllätyksenä toimistolta saadut uudet paidat ilahduttivat koko tiimiä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin myös omasta yhteyshenkilön roolistani hallituspestiläiseksi, kun vielä viime vuonna tuo ajatus hallituslaisena olemisena oli vielä kaukainen seikkailu, vaikka tiedossa olikin miten erilaista se voisi olla muihin järjestössä tehtäviin toimiin verrattuna. Kuvasta puuttuvia muita hallituslaisia 2017 jotka olivat viikonloppuna paikalla joko skypen välityksellä tai läsnä olivat: Anni kiviranta, Eija Kärkkäinen ja Noora Ojala. Iso kiitos myös perehdyttäjille!

Heli Parkkonen

Maan ystävät ry:n 2017 hallituksen jäsen