Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Tule mukaan Maan ystävien jäsenjaostoon!

Blogi·25.4.2017·

Tule mukaan Maan ystävien jäsenjaostoon!

Maan ystävien alaisuudessa toimii useita jaostoja, jotka huolehtivat järjestön toiminnasta. Jaostoihin kerättiin ihmisiä jo alkuvuodesta, mutta niiden toimintaan voi hypätä mukaan pitkin vuotta.

Jäsenjaosto kaipaa mukaan jäsenhankinnasta ja muista jäsenasioista kiinnostuneita aktiiveja! Jaosto pohtii jäsenmarkkinointia sekä järjestää mahdollisuuksien mukaan erilaisia kampanjoita ja tapahtumia, joiden tavoitteena on kasvattaa yhdistyksen jäsenmäärää ja huolehtia nykyisten jäsenten jäseneduista. Jäsenjaostossa pääset tekemään ideoinnin lisäksi myös konkreettista jäsenhankinnan edistämistyötä.

Aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta ei tarvita, avoin mieli ja innostuneisuus riittää mainiosti. Jäsenjaosto suunnittelee toimintaansa kokouksissa, joita järjestetään säännöllisin väliajoin. Kokoukset järjestetään useimmiten Pauligin huvilalla Helsingissä, mutta voit tulla mukaan, asuitpa missä päin Suomea tahansa. Kokouksiimme voi hyvin osallistua myös Skypen kautta!

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan jäsenjaoston toimintaan, laita sähköpostia osoitteeseen jasenet@maanystavat.fi. Kevään kuluessa tiedossa on muun muassa kangaskassenpainantatalkoot ja mahdollisesti myös ständinpitoa tapahtumissa!