Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Jaostot järjestäytyivät vuodelle 2017

Blogi·20.3.2017·Marika Huttunen·

Jaostoperehdytykseen 2017 osallistuneita aktiiveja

’’Hallituksen ohella Maan ystävien asioita hoitavat jaostot, joissa keskitytään viestintään, varainhankintaan, taloudenseurantaan, vapaaehtoistoiminnan tukemiseen, kansainvälisiin verkostoihin ja muihin järjestötoiminnan perusasioihin. Jaostot koostuvat vapaaehtoisista aktiiveista. Jokaisessa jaostossa on vähintään yksi hallituksen jäsen tukemassa jaoston toimintaa sekä takaamassa sisäisen viestinnän sujuvuuden hallituksen ja jaostojen välillä. ’’

Tänä vuonna jaostojen perehdytyspäivä oli sunnuntaina 12. helmikuuta, juuri hallituksen kokousta seuraavana päivänä. Oli suuri ilo huomata, että paikalle oli saapunut monta jaostotyöstä kiinnostunutta! Tänä vuonna jaostoissamme aloitti sekä uusia että vanhoja tekijöitä, joten uskon että toimintamme tulee olemaan monipuolista ja entistäkin vaikuttavampaa. Päivä oli pitkä mutta sitäkin antoisampi. Näin uutena Maan ystävänä on aina opettavaista kuulla millaista toiminta on edellisvuosina ollut, sekä keskustella siitä mihin suuntaan haluaisimme järjestön kehittyvän! Jaostot ovat oiva mahdollisuus päästä sukeltamaan mukaan järjestötoimintaan, sekä henkilökohtaisesti odotan innolla edessä olevaa vuotta viestintäjaostolaisena!

Muistakaa, että jaostotoimintaan ovat myös uudet toiminnasta kiinnostuneet aktiivit lämpimästi tervetulleita mukaan vuoden ympäri! Jaostotyöhön voit osallistua mistä päin Suomea tahansa, sillä kokouksiin voit osallistua myös internetin välityksellä. Ota yhteyttä suoraan sinua kiinnostavaan jaostoon ja kysy rohkeasti lisää!

Vuonna 2017 MY:llä on seitsemän jaostoa, joiden yhteystiedot löydät alta.

KV-JAOSTO: Yhteydenotot: kv(at)maanystavat.fi

TALOUSJAOSTO: Yhteydenotot: talous(at)maanystavat.fi

RYHMÄJAOSTO: Yhteydenotot: ryhmat(at)maanystavat.fi

VIESTINTÄJAOSTO: Yhteydenotot: viestinta(at)maanystavat.fi

JÄSENJAOSTO: Yhteydenotot: jasenet(at)maanystavat.fi

VARAINHANKINTAJAOSTO: Yhteydenotot: varainhankinta(at)maanystavat.fi

VIRKISTYSJAOSTO: Yhteydenotot: virkistys(at)maanystavat.fi