Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Ilmastokampanjan uusi ohjausryhmä kokoontui

Blogi·25.9.2018·Tove Selin·

Kuvassa Tove, Ilona, Leena ja Elina

Maan ystävien ilmastokampanjan vasta valittu ohjausryhmä kokoontui ensimmäisen kerran 24.9.2018. Ohjausryhmään kuuluvat ilmastokampanjasta vastaava Leena Kontinen, kampanjakoordinaatori Eija Kärkkäinen, sekä jäsenet Anna Ikonen, Aino Sirén, Elina Hienonen, Ilona Mansikka ja Tove Selin. Naisenergia jyllää.

Kokouksessa jaettiin tehtävät ja vastuut ohjausryhmän jäsenille. Ohjausryhmä vastaa kampanjan yleisestä koordinaatiosta ja eri hankkeiden koordinaatiosta. Se myös vastaa talousasioista kampanjassa.

Ensimmäisessä kokouksessa tutustuimme toisiimme. Ideat ja sanat lensivät ja tunnelma oli todella innostava. Myös etänä Tampereelta osallistunut Aino oli hyvin mukana menossa.

Ilmastokampanja osallistuu tuleviin eduskuntavaaleihin yhdessä muiden alan järjestöjen kanssa ja jatkaa vaikuttamistyötä mm. yhteisöenergiassa ja Hiilivapaa Suomi -kampanjassa. Uutena asiana keskusteltiiin lentoverosta, josta pitäisi tulla lakialoite kansalaisaloitteen kautta Ruotsin mallin mukaan, tai jotenkin muuten. Keskusteluja jatketaan.