Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Syysväentapaaminen 16.-18.11.2018

Tapahtumat· Helsinki 16.11. - 18.11.·

Juhlapäivänä auringonsäteetkin ilostuttivat Pauligin huvilalla!

Tervetuloa Maan ystävien syysväentapaamiseen!

Aika: 16.-18.11.2018
Paikka: Pauligin huvila, Mechelininkatu 36, Helsinki 

Väentapaaminen on avoin kaikille Maan ystävien toiminnassa mukana oleville sekä siitä kiinnostuneille. Osallistujille tarjotaan vegaaniset ruoat, ja kotimajoitus järjestetään majoitusta kaipaaville. Yhdistyksen jäsenille tapahtuma on ilmainen ja matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla korvataan, ei-jäseniltä perimme 15 euron osallistumismaksun. Jäsenyydet tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli et ole vielä Maan ystävien jäsen ja tahdot liittyä, ohjeet löydät helposti täältä.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan pian tällä sivulla. Merkitse viikonloppu kuitenkin jo kalenteriin! 

Perjantai-iltana 16.11. on perinteiseen tapaan hallituksen kokous, joka on avoin kaikille jäsenille. Sen ohessa järjestetään muuta ohjelmaa. 

Lauantain 17.11. ohjelma koostuu yhteisistä keskusteluista ja työpajoista sekä toimintaa suunnittelevista kokouksista. Päivän muotoa ollaan kehittämässä syyskuussa aloitettujen aktiivitapaamisten suuntaan, joissa painoarvoa on enemmän toiminnan ja järjestön yhteiselle suunnittelulle. 

Sunnuntaina 18.11. puolestaan on vuorossa sääntömääräinen syysvuosikokous, johon lähetetään asianmukainen kutsu kaikille jäsenille. Kokouksessa mm. valitaan yhdistykselle vuoden 2019 hallitus, hyväksytään ensi vuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Luvassa on myös sääntömuutosehdotuksesta päättäminen, mistä lisää kutsukirjeessä. 

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset at maanystavat.fi. Kerro viestissäsi ajankohdat, jolloin olet osallistumassa, mahdolliset ruoka-ainerajoitukset sekä tarvitsetko matkakorvausta ja/tai kotimajoitusta. 

 

Maan ystävien kevätväentapaamisesta 2018 Pyhäjoella Tiedotuskeskus Hanhikivellä
Maan ystävien kevätväentapaamisesta 2018 Pyhäjoella Tiedotuskeskus Hanhikivellä