Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Tapaamiset

Maan ystäviä vuoden 2017 syysväentapaamisessa Helsingissä

Maan ystävät järjestää valtakunnallisia tapaamisia useamman kerran vuodessa. Väentapaaminen järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Sen lisäksi valtakunnallisia tapaamisia järjestetään esimerkiksi kesäleirien muodossa.

Maan ystävien väentapaamiset

Väentapaamiset ovat kahdesti vuodessa järjestettäviä valtakunnallisia tapahtumia, joissa Maan ystävien jäsenet ja aktiivit voivat tavata toisiaan, oppia uusia taitoja, kuulla eri puolilla Suomea järjestettävästä toiminnasta ja vaikuttaa yhdistyksen asioihin vuosikokouksessa. Väentapaamiseen ovat tervetulleita kaikki Maan ystävät aiemmasta järjestöaktiivisuudesta riippumatta. Myös kaikki uudet, toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

Kevätväentapaamisessa käsitellään sääntömääräisinä edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, syksyllä seuraavan vuoden toimintasuunnitelma talousarvioineen, sekä valitaan yhdistykselle hallitus.

Lisäksi väentapaamisiin kuuluu vaihtelevaa ohjelmaa, kuten seminaareja, käsillä tekemistä, tiedon ja kokemusten vaihtamista sekä hauskanpitoa.

Väentapaamisia järjestetään eri puolilla Suomea, eri Maan ystävien paikallistoimijoiden kotiseuduilla.

Väentapaaminen 7.-10.6.2018

Maan ystävien perinteinen kevätväentapaaminen järjestetään 7.-10.6.2018 Osuuskunta Noidanlukon tiloissa Pyhäjoella. Tule mukaan! 

Väentapaaminen on avoin kaikille Maan ystävien toiminnassa mukana oleville ja siitä kiinnostuneille. Yhdistyksen jäsenille tapahtuma on ilmainen, ei-jäseniltä perimme 10 euron osallistumismaksun. Jäsenyydet tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli et ole vielä Maan ystävien jäsen ja tahdot liittyä, ohjeet löydät helposti täältä.

Ruoka, matkat ja majoitus

Maan ystävät tarjoaa osallistujille vegaaniset ruuat, matkat sekä tarvittaessa yhteismajoituksen väentapaamisen aikana. Maan ystävät myös korvaa juna- ja bussimatkat matkalippuja tai -kuitteja vastaan. Sekä VR että useat bussiyhtiöt myyvät edullisia ennakkolippuja ja toivomme, että ostat matkalippusi hyvissä ajoin. 

Väentapaamisen ohjelma tarkentuu myöhemmin.