Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

MY mukana Sosiaalifoorumissa 21.-22.4. – Tue tapahtumaa lahjoituksellasi!

Uutiset·Sosiaalifoorumi·7.2.2018·

(Kuva: Anssi Ahlberg / sosiaalifoorumi.fi)

Maan ystävät on mukana tekemässä Suomen sosiaalifoorumia 21.-22.4. – Tue tapahtumaa omalla lahjoituksellasi!

Kansalaistyhteiskunnan toimijoita yhteen kokoava Suomen Sosiaalifoorumi järjestetään tänä vuonna jälleen kaksipäiväisenä tapahtumana Ruotsinkielisellä työväenopistolla Arbiksella. 21.-22.4.2018 järjestettävä Sosiaalifoorumi syntyy talkoovoimin järjestöjen ja liikkeiden välisellä yhteistyöllä. Tapahtuman rahoitus on järjestöjen, ay-liikkeen, seurakuntien ja muiden tukijoiden lahjoitusten ja muun avun varassa.

Voit myös omalla lahjoituksellasi tukea Sosiaalifoorumin järjestämistä. Lahjoittamalla Lahjoitustorin kautta tai suoraan Maan ystävien keräystilille viestillä SSF olet mukana toteuttamassa ainutlaatuista yhteisponnistusta, joka tarjoaa tilan kriittisille ruohonjuuritason äänille ja eri yhteiskunnallisten liikkeiden kohtaamiselle. Varat käytetään erityisesti tiedottamisesta ja mahdollisista tilavuokrista aiheutuviin kuluihin.

"Pystyykö uusliberalistinen talousajattelu vastaamaan sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden, ympäristön tuhoutumisen ja eriarvoistumisen kaltaisiin ongelmiin, joita se tuottaa? Onko globaalin yhdenvertaisuuden saavuttaminen mahdollista rajallisella planeetalla? Miten käy kansallisvaltioiden, kun siirtolaisuus ja pakolaisuus jatkavat kasvuaan? Kriisiytyvässä yhteiskunnassa vaihtoehdottomuuden politiikalla kavennetaan herkästi kansalais- ja ihmisoikeuksia, ja toimintatila kapenee. Sosiaalifoorumi kutsuu laajasta keskustelusta ja toiminnasta kiinnostuneet järjestöt, liikkeet ja muut toimijat mukaan etsimään vaihtoehtoja ja tekemään parempaa tulevaisuutta. Toisenlainen maailma on mahdollinen!"

Lue lisää:
www.sosiaalifoorumi.fi
www.facebook.com/sosiaalifoorumi/
Maan ystävien Sosiaalifoorumi -toiminta

Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: SSF

Lahjoituksista 5 % käytetään Maan ystävien hallintokuluihin.
Maan ystävien rahankeräyslupa: RA/2017/613