Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Maksa jäsenmaksu omatoimisesti: säästät resursseja itse toimintaan!

Uutiset·29.6.2018·

Maan ystävät tarvitsee tukeasi toimiakseen ekologisesti ja sosiaalisesti kestävämmän maailman puolesta! Tukesi avulla voimme jatkaa toimintaamme ympäristönsuojelun, yhteiskunnallisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, ihmis- ja eläinoikeuksien, rauhan ja demokratian edistämisen, sekä aktiivisen kansalaisyhteiskunnan puolesta.

Jos olet jo jäsen, muistathan, että maksamalla jäsenmaksun omatoimisesti, säästät järjestön resursseja laskutusta tarkoituksenmukaisempaan toimintaan. Maksathan siis vuoden 2018 jäsenmaksusi mahdollisimman pian, jos et sitä ole jo tehnyt!

Mikäli et vielä ole jäsen, liittyminen käy kätevästi nettilomakkeella!

MAKSA JÄSENMAKSUSI NÄILLÄ OHJEILLA:
Tilinumero: FI51 4713 3020 0222 36
Saaja: Maan ystävät ry
Maksun viesti: Jäsenen nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymävuosi
Summa: 30€, tai 10€ vähävaraisilta. Halutessasi voit tukea järjestöä isommalla summalla ja maksaa esim. 60€ tai 125€.
(Jos kaikki tiedot eivät mahdu viestiin, voit lähettää loput: toimisto(at)maanystavat.fi)

Mikäli haluat kertaluontoisen maksun sijaan tukea järjestöä kuukausittain, valitse jäsenmaksua maksaessasi omasta verkkopankistasi "Maksun toistuvuus" -> "Kerran kuukaudessa" . "Toistuvuus jatkuu" -kohdasta voit valita, miten kauan haluat toimia kuukausitukijana (esim. 31.12.2018 asti). Voit päättää toistuvan maksun milloin tahansa omasta verkkopankistasi, eikä siitä tarvitse meille erikseen ilmoittaa.

JÄSENENÄ SAAT

Jäsenmaksun maksettuasi olet tervetullut maksutta kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin väentapaamisiin (seuraava järjestetään syksyllä 2018), joissa on paljon mielenkiintoista, ajankohtaista ja viihdyttävää ohjelmaa. Jäsenenä olet äänioikeutettu, ja pääset vaikuttamaan päätöksiin järjestön keväisissä ja syksyisissä vuosikokouksissa. Jäsenemme käyttävät äänivaltaa myös vuosittaisessa ilmastokampanjatapaamisessa, jossa tehdään päätökset ilmastokampanjointimme isoista linjoista sekä valitaan ohjausryhmä ja ilmastokampanjavastaavat. Jäsenillemme tarjotaan mahdollisuuksien mukaan erilaisia alennuksia, etuja ja korvauksia pitkin vuotta. Maksamalla jäsenmaksusi tuet samalla paikallista kansalaistoimintaa: Maan ystävät ry palauttaa jäsenmaksuista rahaa paikallisryhmilleen sen mukaan, kuinka paljon sillä seudulla asuvat jäsenet maksavat jäsenmaksujaan.

JÄSENENÄ TUET

Maan ystävien toiminta on aktiivista ja monipuolista! Ilmastoasioissa toimitaan Hiilivapaa Suomi- ja Yhteisöenergia-kampanjoissa ja vaikutetaan energia- ja ilmastopoliittisiin kysymyksiin paikallisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla, sekä valmistaudutaan vuoden 2019 vaalivaikuttamiseen. Ydinvoimatoiminta kamppailee Fennovoiman ydinvoimalahanketta vastaan osana globaalia ydinvoimanvastaista liikettä. Kaivoskriittinen ryhmä tutkii ja tiedottaa kultakaivosten parissa erityisesti Pirkanmaan alueella, jatkaen myös Talvivaaran parissa toimimista. Vesiryhmä tiedottaa maailman vesikriisistä piilovesi- ja vesijalanjälkinäkökulmasta paikallisella tasolla, mutta osallistuen myös kansainväliseen toimintaan. Alkuperäiskansat ja yhteys maahan ja metsään -toimijat työskentelevät alkuperäiskansojen ja yhteisöllisten maata ja metsää koskevien oikeuksien edistämiseksi toimien sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Ruokaryhmä painottaa Vegelupaus-kampanjaa, edistäen ilmastokestävän kasvisruuan saatavuutta ja kulttuurista muutosta yhteiskunnallisiin rakenteisiin vaikuttamalla. Ruokatoiminta on mukana myös “Ilmastokestävyys keittiössä – ruokakulttuurin murroksen arkiset mahdollisuudet” -hankkeessa, jossa yhdistetään akateemista tutkimusta ja järjestötoimintaa ilmastokestävien kasvisruokavaihtoehtojen edistämiseksi arkiruokavaliossa. Maaoikeus- ja metsätoimintaa tehdään luonnon monimuotoisuuden köyhtymisen pysäyttämiseksi. Sosiaalifoorumitoiminnassa mukana ollaan Suomen ja Tampereen sosiaalifoorumeissa. Yhteistyötä tehdään myös Euroopan (ESF) ja Maailman (WSF) tasolla. Taloudellisen oikeudenmukaisuuden toiminta jatkaa vapaakauppasopimusten, erityisesti ajankohtaisen CETA-sopimuksen kriittistä seurantaa ja siihen liittyvää toimintaa. Lisäksi ryhmän puitteissa osallistutaan mm. YK:n yrityksiä sitovan ihmisoikeussopimuksen laadintaprosessiin. Nuoret Maan ystävät ja Intersektionaalinen näkökulma muutokseen -ryhmä keskittyy YFoEE:n toimintaryhmän “Equality & Interculturalism” tavoin tasa-arvon ja intersektionaalisuuden ympärille. Tämän lisäksi aktiivista paikallista toimintaa on tänäkin vuonna ympäri Suomen. Jäsenmaksullasi tuet kaikkea tätä: kiitos siitä!
 

LAHJOITTAMINEN MAAN YSTÄVIEN TOIMINTAAN JA KUUKAUSILAHJOITUKSET

Jäsenmaksun lisäksi, voit halutessasi tukea toimintaa myös lahjoittamalla. Voit lahjoittaa suoraan ydinvoiman vastaiselle toiminnallekaivoskriittiselle toiminnalleruokatoiminnallevesikriisiesitteen uudistamiseksisosiaalifoorumitoimintaan, ilmastotoiminnalle: Hiilivapaa Suomi- tai Yhteisöenergia-kampanjalle. Muista myös lentäessäsi vapaaehtoinen lentomaksu.  Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden antaa krääsän sijaan merkityksellisen merkkipäivälahjan läheiselle. Lahjoitukset teet kätevästi nettisivujemme kautta.

Yleislahjoituksen Maan ystäville voit tehdä myös maksamalla omasta verkkopankistaan suoraan tilille. Kun lahjoitat yleisesti MY:n toimintaan, käytämme rahan siihen toimintaan, mihin kulloinkin sitä kipeimmin tarvitsemme.

OHJEET:
Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: Lahjoitus
Summa: (valitse itsellesi sopiva summa)

Mikäli haluat alkaa kuukausitukijaksi, kirjoita maksun viestiksi "Kuukausitukija" ja valitse maksua maksaessasi omasta verkkopankistasi "Maksun toistuvuus" -> "Kerran kuukaudessa". "Toistuvuus jatkuu" -kohdasta voit valita, miten kauan haluat toimia kuukausilahjoittajana (esim. 31.12.2018 asti). Voit päättää lahjoittamisen milloin tahansa omasta verkkopankistasi.

(Keräyslupa: RA/2017/613)

 

LISÄTIEDOT JA YHTEYDENOTOT:

Lisätiedot ja yhteydenotot koskien jäsen- tai lahjoitusasioita:
toimisto(at)maanystavat.fi

 

Lämmin kiitos tuestasi! <3