Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Väentapaaminen ja vuosikokous lähestyy

Blogi·9.10.2016·Katja Hintikainen·

Maan ystävien hallitus kokousti 24.syyskuuta samaan aikaan rasismin vastaisen Peli poikki -mielenosoituksen kanssa. Terveiset kuitenkin lähetettiin valokuvan muodossa.

Mitä kaikkea haluaisimme tehdä yhdessä marraskuun väentapaamisessa? Tätä pohdittiin hallituksen syyskuun kokouksessa. Syksyn tapaaminen ja sen yhteydessä pidettävä vuosikokous lähestyy ja suunnitelmia hiotaan parasta aikaa.

Olisiko sinulla tai toimintaryhmälläsi jokin ehdotus väentapaamisen ohjelmaan? Haluaisitteko toetuttaa työpajan tai muun ohjelmanumeron? Areena on vapaa kaikenlaisille ehdotuksille ja työpajojen teemaehdotuksille. Ota yhteyttä hallitukseen, mikäli sinulla on ideoita. Väentapaamisen tarkoituksena on jakaa tietoa, oppia uutta, tavata ja tutustua muihin aktiiveihin. Väentapaaminen on myös oiva tilaisuus tulla uutena mukaan ja tutustua Maan ystävien toimintaan.

Tapaamisen yhteydessä pidetään myös Maan ystävien vuosikokous, jossa käsitellään ensi vuoden toimintasuunnitelma sekä budjetti. Samalla valitsemme hallituksen seuraavalle vuodelle. Nyt on siis oikea hetki pohtia, olisiko sinusta mukava hoitaa Maan ystävien asioita mukavassa porukassa ensi vuonna. Tämän vuoden hallitus suosittelee! Vuoteen 2016 on mahtunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita, hauskoja kokouksia, ripaus draamaa ja paljon uusia opittavia asioita.

Väentapaamisen ja vuosikokouksen lisäksi hallitus käsitteli kokouksessaan myös muita ajankohtaisia asioita rahankeräysluvan hakemisesta tukkukortin ostamiseen, tarkastettiin budjetin tilanne loppuvuoden osalta ja käytiin läpi toimintaryhmien kuulumisia. Tavallista yhdistyksen arkea siis!

Kokouksen kanssa päällekäin osui rasismin vastainen Peli poikki -mielenosoitus, mikä luonnollisesti harmitti hallituksen jäseniä. Lähetimme kuitenkin valokuvaterveisemme mielenosoittajien tueksi!

Väentapaaminen järjestetään 18.-20.11. Porvoossa. Merkkaa tämä jo kalenteriisi. Lisätietoja tapaamisesta päivitetään pikapuoliin Maan ystävien verkkosivuille, sähköpostilitsoille ja Facebookiin.