Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Tervehdys Maan ystävien vuoden 2015 hallituksesta!

Blogi·23.1.2015·Minna-Liisa Salonsaari·

Uusi vuosi on alkanut ja uusi hallitus on tarttunut innolla toimeen. Tammikuun toisena viikonloppuna kokoonnuimme Helsinkiin Pauligin huvilalle perehtymään maanystävyyteen ja hallitustyöskentelyyn sekä pitämään ensimmäisen kokouksemme. Ensimmäisessä kokouksessa uusi hallitus teki ensimmäisen merkittävän päätöksensä – Maan ystävien kotisivut uudistetaan nykyaikaan!

Kuvassa Maan ystävien vuoden 2015 hallitus.  Ylhäältä vasemmalta Timo, Angi, Leena, Heidi, Ronja, Maisa, Simo.  Alhaalta vasemmalta Miia-Riikka, Inka ja Minna-Liisa.

Puheenjohtajistossa ovat puheenjohtaja Angi Mauranen sekä varapuheenjohtajat Leena Kontinen ja Timo Sundman. Muita hallituksen jäseniä ovat Simo Porola, Maisa Anttila, Heidi Tuhkanen, Minna-Liisa Salonsaari, Miia-Riikka Komulainen, Saija Sarell, Ronja Järvelin ja Inka Tuominen. Hallitus on jakaantunut työryhmiin, joita voidaan täydentää myös hallituksen ulkopuolisin jäsenin. Viestintä & jäsenasiat -ryhmässä ovat Simo, Ronja, Minna-Liisa ja Leena. Talous ja varainhankinta -ryhmässä Heidi, Maisa ja Timo. Toimintaryhmät, paikallisryhmät, vuosikokous & väentapaaminen -ryhmässä Inka, Miia-Riikka ja Angi. Kansainväliset asiat -ryhmässä Leena ja Saija. Yhteyden meihin hallituslaisiin saa helposti sähköpostitse yhdistelmällä etunimi.sukunimi(at)maanystavat.fi.

Tuoreen hallituslaisen ja Maan ystävän äänellä totean, että vuodesta on tulossa todella mielenkiintoinen. Keväällä ohjelmassa on esimerkiksi Sosiaalifoorumiin osallistuminen sekä omasta toiminnasta huhti- tai toukokuussa järjestettävä kevätväentapaaminen.

Hyvää vuotta 2015!