Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Auta meitä uudistamaan Vesikriisi-esitteemme!

Ensimmäisen Vesikriisi-lehtisen kansikuva

Maan ystäviä ja sen tiedotustoimintaa useita vuosia palvellut Vesikriisi-esite on nyt päivitettävänä. Maan ystävien vesiryhmä etsii parhaillaan tuoreimman ja ajankohtaisimman tiedon ja tarkastelutavan globaaliin makean veden kriisiin, jossa myös tuhansien järvien Suomi on eri tavoin sidoksissa kuivuudesta, vesipulasta ja saastuneista vesistä kärsiviin alueisiin eri puolilla maailmaa.

Uusi 12-sivuinen esite kirjoitetaan ja kuvitetaan toimintaryhmän aktiivien voimin, mutta tarvitsemme varoja esitteen painamiseen. Joukkorahoita esitettä haluamallasi summalla, niin autat meitä nostamaan koko ihmiskuntaa koskettavan kriisin suomalaisten tietoisuuteen!

Vanhan Vesikriisi-esitteemme voit ladata toimintaryhmän sivulta

Vastineeksi toimitamme uuden esitteen sen valmistuttua sinulle sähköpostitse, halutessasi myös paperisena postitse. Esitteen on tarkoitus valmistua syksyllä. 

Tavoitebudjettimme esitteen painamiseen ja toimittamiseen joukkorahoittajille on 1000 euroa. Joukkorahoituksen tuotto määrittää painoksen lopullisen koon, ja ylimenevä osuus käytetään Maan ystävien vesiryhmän toiminnan tukemiseen. 

Vesiryhmä tiedottaa keräystilanteesta säännöllisesti.  

Lahjoituksista 5 % käytetään hallintokuluihin.