Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Ende Gelände Sosiaalifoorumissa

Tapahtumat· Helsinki 4.5.·Helsinki (Myhki / HYMY)·

Ende Gelände: Suoraa toimintaa ja kansalaistottelemattomuutta ilmastoliikkeessä

Turhauttaako tehoton ja epäoikeudemukainen ilmastopolitiikka? Haluatko toimia, mutta vetoomukset, ilmastomarssit, järjestötoiminta tai puoluepolitiikka eivät yksin tunnu riittäviltä? Tervetuloa kuulemaan Ende Gelände -massa-aktiosta ensi kesäkuussa Saksassa. Olemme järjestämässä bussikuljetusta Helsingistä Saksaan.

Ende Gelände on massamuotoiseen suoraan toimintaan perustuva liike ilmasto-oikeudenmukaisuuden puolesta ja kapitalismia vastaan. Liike on järjestänyt vuodesta 2015 alkaen lukuisia aktioita Euroopassa. Viime vuonna Ende Gelände toi Reininmaan hiilikentille 6500 osallistujaa pysäyttämään hetkellisesti RWE-yhtiön hiilikaivosten toiminnan. Seuraava iso aktio järjestetään 19.-24.6. Tapahtumaan järjestetään bussikuljetus Helsingistä Tukholman ja Kööpenhaminan kautta 17.-26.6.

Uutiskirje:
https://www.ende-gelaende.org/en/news/newsletter-39-lets-go/

Aika: lauantai 4.5. kello 11:45–13:15
Paikka: Arbis, luokka 42 (4. krs), Dagmarinkatu 3
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/410478769768141/

Tapahtuman järjestää Ende Gelände Finland ja Helsingin seudun Maan ystävät

The event is in Finnish and there will be no translation arranged by the organizers. People who are in need of translation can of course bring a friend with them to translate. There will be Ende Gelände info events in English later in the spring.

--

Tapahtuma on osa Suomen Sosiaalifoorumin ohjelmaa. Sosiaalifoorumi järjestetään Helsingin ruotsinkielisellä työväenopistolla Arbiksella, Dagmarinkatu 3:ssa, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Arbikselle pääsee hyvin pyörätuolissa ja siellä on hissi. Autolla voi ajaa aivan ulko-oven viereen ja alimmasta kerroksesta pääsee helposti hissillä ylempiin kerroksiin. Toisessa kerroksessa on esteetön WC. Osa käytävistä on heikommin valaistuja. Arbiksella ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa.

#sosiaalifoorumi #ssf2019

www.sosiaalifoorumi.fi
www.facebook.com/sosiaalifoorumi
https://www.facebook.com/events/1116186961894255