Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Ydinvoimanvastainen toiminta

Toiminta

Ydinvoimatoimintaryhmä keskittyy Fennovoiman ydinvoimalahankkeen vastaiseen kamppailuun osana globaalia ydinvoimanvastaista liikettä. Ryhmän käyttämiä keinoja ovat verkostoituminen Fennovoiman vastaisen liikkeen laajentamiseksi ja vahvistamiseksi, tiedotustoiminta ydinvoimaa ja Fennovoiman hanketta koskevan tiedon levittämiseksi, varainhankinta toiminnan rahoittamiseksi sekä suora toiminta Fennovoiman ja sidosryhmien painostamiseksi.

Ydinvoimatoimintaryhmä etsii uusia yhteistyökumppaneita järjestöistä, ryhmistä, verkostoista ja muita toimijoista. Ryhmä kehittää kansainvälistä yhteistoimintaa, tiedotusta ja yhteistyötä kansainvälisen ydinvoiman vastaisen verkoston kanssa.

Ydinvoimatoimintaryhmä levittää muun muassa MY:n viestintäkanavissa itsensä ja muiden toimijoiden tuottamaa ydinvoima-aiheista sisältöä. Ryhmä kääntää Fennovoimaan liittyviä tekstejä ja tarjoaa niitä venäläisille ja eurooppalaisille yhteistyökumppaneille. Ryhmä myös tiedottaa toiminnastaan medialle.

Fennovoiman sidosryhmien painostaminen: Ydinvoimatoimintaryhmä osallistuu avoimesti ja rauhanomaisesti erilaisiin tempauksiin, mielenosoituksiin ja muihin aktioihin Fennovoimaa ja sen sidosryhmiä vastaan.

Ydinvoimatoimintaryhmän toiminta vaatii niin ajallisia, kuin rahallisiakin resursseja. Sinun tukesi auttaa jatkamaan kamppailua Fennovoimaa vastaan! Voit laitta lahjoituksen tilille: FI92 4726 5020 0324 33 (saaja "Maan ystävät ry" ja viestii "Ydinvoima", rahankeräyslupa: RA/2017/613).

Linkkejä:
Pro Hanhikivi
Naiset Rauhan Puolesta
 

Uutiset

(Kuva: Kikka Rytkönen) Fennovoima aloitti vesirakentamista – vastuu ympäristö- ja talousvahingoista vyöryy muille
Julkaistu 6.9.2016 · Ydinvoimanvastainen toiminta
(In English below) Fennovoima on tiedottanut monikansallisen Boskalis-yhtiön tytäryhtiön Terramaren aloittaneen...
Loppu Fennovoiman uhkapelille Tiedote 28.6.2016: Järjestöt vaativat loppua Fennovoiman ydinvoimalahankkeelle - suunnitelmat ydinjätteen loppusijoittamiseksi heikolla pohjalla
Julkaistu 28.6.2016 · Tiedote · Ydinvoimanvastainen toiminta
Tiedote 28.6.2016 Vapaa julkaistavaksi heti Järjestöt vaativat loppua Fennovoiman ydinvoimalahankkeelle - suunnitelmat...
Lentolehtisten jakoa ja rummutusta Pyhäjoen tueksi Helsingissä
Julkaistu 14.5.2016 · Ydinvoimanvastainen toiminta
Helsingissä jaettiin pari sataa lentolehtistä ja rummutettiin Pyhäjoella vangittujen tueksi 13.5.2016. Halusimme nostaa...